Ομόφωνη επανεκλογή του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου στην Προεδρία του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης 

Ομόφωνα επανεκλέχθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) στην σημερινή εκλογική διαδικασία, ύστερα από πρόταση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου

 Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ο επιστημονικός βραχίονας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας συντελώντας στον απόλυτο βαθμό στις παραγόμενες πολιτικές και λειτουργικές κατευθύνσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση εφαρμόζει στο πεδίο μεγιστοποιώντας έτσι την ωφέλεια της προς το κοινωνικό σύνολο που άλλωστε υπηρετεί. 

 Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, προτάθηκε ως το κατάλληλο πρόσωπο να συνεχίσει το έργο που πάραξε την προηγούμενη τετραετία στο ΙΤΑ και μάλιστα από το σύνολο των παρατάξεων της ΚΕΔΕ.

Σήμερα 29 Μαρτίου 2024 το νέο ΔΣ του ΙΤΑ ομόφωνα με την ψήφο του στον Ηλία Αποστολόπουλο, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την πλήρη αποδοχή στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, οποίος κατέχει κορυφαίες θέσεις ευθύνης, στα αυτοδιοικητικά κέντρα αποφάσεων, αποτελώντας  συνδιαμορφωτή των εξελίξεων.

 Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του ΙΤΑ δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμητική επανεκλογή μου ως Πρόεδρος του ΙΤΑ. Είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλαμε συνολικά στο ΙΤΑ προκειμένου να ισχυροποιήσουμε στο επιστημονικό πεδίο την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας. Το ΙΤΑ με το έμπειρο στελεχιακό του δυναμικό και τους συνεργάτες του θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία, παράγοντας ακόμη περισσότερο έργο, που αντανακλάται στο σύνολο της κοινωνίας με τα εφαρμοζόμενα παραδοτέα του.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου και όλο το ΔΣ της ΚΕΔΕ που πρότειναν την επανεκλογή μου και φυσικά τους δημότες Παπάγου – Χολαργού οι οποίοι με τίμησαν για 3η συνεχόμενη φορά εκλέγοντας με Δήμαρχο τους και κατά συνέπεια να μπορώ μέσα από την ΚΕΔΕ και το ΙΤΑ να προασπίζω τα συμφέροντα του Δήμου μας, όπως και όλων των Δήμων της χώρας. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *